![Ładowanie Wydarzenia](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- To event minęło.
Drip cake love – tort tynkowany
1 listopada 2021/10:00 - 16:00
600złWydarzenie Nawigacja
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2021/03/163499245_2871040883156071_3376366950275484079_n-768x1024.jpg)
Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów
w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów!
Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu, nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy i żelki, ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu!
Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu.
Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne mini bezy.
NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO NA NATURALNYCH PRODUKTACH.
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2020/08/117231215_3794592097222666_6749816122009162834_n-1-768x1024.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2020/08/107103839_700981997358881_6814393761576029234_n-768x1024.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2020/08/117228381_732938330835684_8356113749145816665_n-768x1024.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2020/08/107087848_284050536007263_5133527573725625971_n-768x1024.jpg)
Przebieg warsztatów:
1. Przedstawienie technik i tajemnic idealnego drip cake.
2. Wypiekanie ciasta, żelka, nasączanie, przekładanie.
3. Wypiekanie mini bez.
4. Zdobienie tortów.
5. Inspiracje i aranżacje w zdobieniu tortu.
6. Zakończenie: wręczenie certyfikatów i wspólne zdjęcie.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu 🙂
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2020/05/drip-1-768x1024.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2021/03/150523360_4231251366904780_6258910734173002500_o-819x1024.jpg)
Prowadząca: Marta Rietz - współzałożycielka Akademii Sztuki Cukierniczej oraz pracowni wypieków artystycznych "Słodkości Marty i Izy", weganka i propagatorka zdrowego stylu życia od 12 lat . Zdobywczyni srebrnego wyróżnienia za "tort okolicznościowy" Cake Festival Poland 2018 oraz "tort weselny" CFP 2017, brązowego wyróżnienia za "tort weselny" CFP 2016 oraz 2018.
Współautorka książki "Warzywna cukiernia Izy i Marty". Kliknij, aby poznać naszą książkę 🙂
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2019/04/53392841_2266991830242343_6409622434487468032_n-1024x683.jpg)
słodki kitle uszyty przez www.rietzbakeshop.pl
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe. Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2019/12/IMG_3734-1024x683.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2017/11/IMG_1077-1024x683.jpg)
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.