- To event minęło.
WEGAŃSKIE DESERY I MONOPORCJE + FIT
7 maja 2022/09:30 - 19:30
900złWydarzenie Nawigacja
Nareszcie są! Wegańskie desery w wersji fit oraz klasycznej, czyli po prostu wegańskie 😉 Poznacie wszystkie tajemnice wegańskich i fit słodkości. Na warsztatach będziecie pracować na wegańskim maśle, które sami zrobicie! Do tego wegański słony karmel i cała masa kremów, żelek. spodów, polew. Niech wyobraźnia szaleje!
Co tu dużo pisać, co tu dużo mówić - zdjęcia mówią same za siebie. Wszystko zabieracie do domu 🙂
Program słodkości wegańskich:
- Tartaletka czekoladowo-orzechowa z frużeliną z czarnej porzeczki
- Tartaletka pistacjowo-malinowa
- Pavlova z kremem mango-marakuja
- Cakeiscles słony karmel
- Wegańskie masło <3 <3
Program słodkości wegańskich w wersji fit:
- Fit tartaletka cytrynowa z bazyliowym kremem
- Fit sernik limonkowo-szpinakowy z porzeczkowym kremem
- Fit sernik kawowy z frużeliną śliwkową
- Fit tartaletka z musem różano-hibiskusowym
- Fit sernik malinowo-żurawinowy
Prowadząca: Marta Rietz - współzałożycielka Akademii Sztuki Cukierniczej oraz pracowni wypieków artystycznych "Słodkości Marty i Izy", weganka i propagatorka zdrowego stylu życia od 12 lat . Zdobywczyni srebrnego wyróżnienia za "tort okolicznościowy" Cake Festival Poland 2018 oraz "tort weselny" CFP 2017, brązowego wyróżnienia za "tort weselny" CFP 2016 oraz 2018.
Współautorka książki "Warzywna cukiernia Izy i Marty".
słodki kitle uszyty przez www.rietzbakeshop.pl
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe. Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.