- To event minęło.
PANETTONE, CIASTO DROŻDZOWE I MAZURKI
23 marca 2023/09:00 - 16:00
600złWydarzenie Nawigacja
Słodko zapraszamy na warsztaty z ciasta drożdżowego oraz mazurków! Długo wyczekiwany <3 Mamy nadzieję, że nasze propozycje zagoszczą u Was na zawsze 🙂 Porozmawiamy o wszystkich aspektach, procesach, mąkach, nadzieniach i inspiracjach. Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma zakwas na babkę do domu!
Warsztatowe menu:
- Prawdzwiwa Pannettone ! czyli babka drożdzowa na zakwasie
- Maślane bułeczki
- Orzechowe ślimaki
- Cynamonowy warkocz
- Foccacia z szafranem i pesto
- Mazurki w 3 odsłonach
Prowadząca: Diana Jajkowska
Diana to fantastyczna, barwna i niesamowicie wesoła Ormianka!
Finalistka Drugiej Edycji MasterChef. Chef kuchni i cukiernik. Prowadziła swój Grill Kaukaski w Warszawie przez 3 lata, a od 5 lat prowadzi Cukiernie „Więcej” w Gdyni 🙂
Prowadziła liczne szkolenia i warsztaty kulinarne po całej Polsce, a teraz zawita i u nas 🙂
Jesteśmy pewni, że warsztaty pod dowództwem Diany będą kolejnymi niezapomnianymi wrażeniami smakowymi, które z łatwością odtworzycie u siebie!
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się wydłużyć o 30 min.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.