
- To event minęło.
MONOPORCJE RZEMIEŚLNICZE
11 czerwca 2023/09:00 - 18:30
900złWydarzenie Nawigacja




- paris-brest - pate choux/ krem pralinowy/ krem patisserie/ pralina pistacja/ wiśnie z tonką/ pistacje w cukrze
- baba exotic w szklance - baba/ marakuja i kawa syrup/ ganache kawa-wanilia/ konfitura egzotyczna/ kruszonka muscovado
- tartaletka na kruchym cieście z zapiekanym kremem migdałowym - pate sucre/ krem migdałowy/ gruszki/ żel cytrynowy/ ganache z werbeną cytrynową i białą czekoladą
- monoporcja na prażynce z chrupiacym crunchem, cremeux i ubijanym ganache - stresel/ crunch/ cremeux z orzecha laskowego/ żelka kalamansi


Hej, jestem Magda 🙂 Od zawsze kuchnia była moim ulubionym miejscem w domu, przede wszystkim uwielbiam tworzyć słodkości i dzielić się nimi z innymi. Mam wieloletnie doświadczenie w zawodzie cukiernika. Uwielbiam francuski i hiszpański styl, moją specjalnością są makaroniki, jednakże świetnie odnajduje się w każdej dziedzinie słodkiego świata cukierni. Jestem perfekcjonistką, przywiązuje bardzo dużą wagę do szczegółów oraz estetyki wykonania. Uwielbiam dzielić się swoją pasją z innymi, sprawia mi to wiele radości i dodaje skrzydeł. Obecnie pracuje w Kaiser Patisserie, na stanowisku sous chef. W tym roku (2022) wraz z Kamilem Szulcem zdobyliśmy Mistrzostwo Polski w przygotowaniu deseru.
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.