- To event minęło.
WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO 1.0 z Patrykiem Szczepańskim
26 czerwca 2023/09:00 - 18:00
900złWydarzenie Nawigacja
Kolejny niezwykły cukiernik w naszych progach! Nie możecie tego przegapić!
Cukiernictwo wegańskie w niezwykłej odsłonie - wszystko od podstaw w przyjaznej atmosferze 🙂
Kurs jest jednodniowy, ale głodni dalszej wiedzy doczekają się kontynuacji kursu, także warto już teraz przyjść na edycję 1.0!
Słodko zapraszamy!
Solidna dawka wiedzy i doświadczenia oraz świetna zabawa gwarantowana!
1. Tartaletki owocowe (ciasto kruche, krem migdałowy, konfitura malinowa, świeże owoce)
2. Brownie czekoladowe (Brownie, cremeux czekoladowe, świeże borówki)
3. Babka cytrusowa
4. Babka orzechowa
5. Financier z orzechów arachidowych i sezamu
6. Ciasto pistacjowo-migdałowe (biszkopt migdałowy, cremeux pistacjowa, pralina migdałowa, świeże truskawki)
7. Monoporcja mango-marakuja (Compote z marakuji z wanilią, cremeux mango-marakuja, biszkopt waniliowy)
8. Monoporcja kokos-orzech laskowy-morela (ciasto waflowe, pralina orzechowo kokosową, krem z orzechów laskowych , konfitura morelowa)
Prowadzący: Patryk Szczepański - ojciec wegańskiego cukiernictwa w Polsce, czyli pierwszy szkoleniowiec wegańskiego cukiernictwa w Polsce. Niezwykły człowiek, który z dziką pasją dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Obecnie technolog w cukierni Kaiser Patisserie, ambasador Cacao Barry, Silikomart Professional oraz Chefs For Change International.
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.