
- To event minęło.
WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE MAKARONIKI
23 października 2023/09:00 - 18:30
900złWydarzenie Nawigacja
Wegańskie makaroniki - czy to w ogóle możliwe? Oczywiście, że tak! Niesamowita cukierniczka Irina Kudryashova - właścicielka cukierni Eclair Lab w Warszawie udowodni, że są pyszne i piękne i niczym nie ujmują tym tradycyjnym! A smaki? To cały wachlarz możliwości! Od wanilii połączonej z pekanem po jagodę i czekoladę! Spójrzcie tylko na program. Zapowiada się kolejny sztos warsztatowy, a atmosfera jak zawsze szampańska!
Menu:
Prowadząca to przesympatyczna cukierniczka zakręcona na punkcie wegańskich, bezglutenowych słodkości! Irina Kudryashova - z wykształcenia lekarz, z miłości do życia - cukierniczka z niezwykle otwartą głową. Uczestniczka wielu szkoleń cukierniczych, właścicielka pracowni cukierniczej Eclair Lab w Warszawie.


- wanilia/ pekan /ganache waniliowy/ orzech karmelizowany
- cytryna/ lemon curd
- pistacja/ malina/ ganache pistacjowe/ konfitura malinowa
- malina/ róża/ curd malinowy/ konfitura różana
- słony karmel
- jagoda/ czekolada/ ganache czekoladowe z lawendą/ konfitura jagodowa
- Makaronik XXL w wersji monoporcji




Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.