- To event minęło.
CZEKOLADA od A do Z – Mistrzowskie praliny, trufle, temperowanie
lipiec 7/10:00 - 18:00
800złWydarzenie Nawigacja
Zapraszamy na warsztaty z czekolady, aby dowiedzieć się co i jak z czekoladą!
A oto program:
- Czekolada - co to jest temperowanie czekolady, metody temperowania w teorii i praktyce w zależności od rodzaju czekolady.
- Mistrzowskie praliny Sylwii - agrest i lemoniada - jak zaplanować produkcję oraz jak przygotować w warunkach domowych.
- Trufle w kolorowych pudrach i orzechach.
- Tabliczki czekolady z różnymi dodatkami.
- Czekolada "na patyku".
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się wydłużyć o 30 min.00
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.