Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

FUNDAMENTY WEGAŃSKIEGO CUKIERNICTWA

kwiecień 14/10:00 - 18:00

1500zł
Jakie zamienni wegańskie wybrać?
Jak przygotorwac idealne ciasto drożdżowe, kruche w wersji alternatywnej? Jakich stabilizatorów użyć?
Jakiej śmietanki wegańskiej użyć?
Jak przygotowac idealny pattissiere alternatywny? A jak zapiekany krem frangipane?
Wszystkiego nauczysz się na Naszym kursie “Fundamenty wegańskiego cukiernictwa”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji.
A CO NAJWAŻNIEJSZE - ZROZUMIESZ WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO, produkty, technologię!
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!
 
MENU WARSZTATOWE:
▪️brioszka- kruszonka / waniliowy Creme patissiere / sezonowe owoce
▪️cinnamon buns- nadzienie cynamonowe / pekany
▪️włoskie maritozzi- bita śmietanka / wanilia / konfitura z pomarańczy
▪️travel cake- banan / pekan / sezam / miso
▪️babka- prażony kokos / yuzu / bazylia
▪️super cookie pistacjowe- Dubai kataifi / pralina pistacjowa / sól maldon
▪️super cookie piegusa orzechy laskowe / rodzynki czekolada / pralina laskowa
▪️tarta bourdaloue- frangipane migdałowo-laskowy / ruska / rum
TRENER: Izabela Domaradzka - Michno
Co-owner i Head Pastry Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej
pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, a także innowacyjnym podejściem!
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY?
▪️wiadomość na FB: fb.com/akademiasztukicukierniczej
▪️e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
▪️możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581
▪️IG: akademia_sztuki_cukierniczej
 Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz receptury.
Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Ilość miejsc ograniczona.
Możliwość rozłożenia na raty 0%

Szczegóły

Data:
kwiecień 14
Czas:
10:00 - 18:00
Koszt:
1500zł

Miejsce

Starogard Gdański, ul. Paderewskiego 8

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.