- To event minęło.
 
TORT KOLOS PIĘTROWY OD PODSTAW
maj 26/09:00 - 18:00
1800złWydarzenie Nawigacja
Jak upiec i złożyć tort piętrowy? Jak go wycenić i przewieźć? Jak łączyć smaki? Upiec stabilny biszkopt? Przygotować kremy, żelki, chrupki? Jak wykorzystać swoje umiejętności na wiele okazji i zawsze sobie poradzić? Jak tynkować? Wszystkiego nauczysz się na naszym kursie “Tort piętrowy kolos od podstaw”, na który Cię serdecznie zapraszamy! Dowiesz się wielu cennych informacji i cukierniczych tipów. Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO! I pamiętaj- nie ma głupich pytań! Jesteśmy tu dla Ciebie 🙂

MENU WARSZTATOWE: 
▪biszkopt jasny / krem palona czekolada z czerwoną porzeczką / chrupka-prażynka palona 
czekolada / krem malinowy / żelka malinowa 
▪biszkopt kakaowy / krem biała czekolada / chrupka-prażynka biała czekolada / krem 
porzeczkowy / żelka porzeczkowa 
Solidna dawka wiedzy, doświadczenia i umiejętności w cudownej, przyjaznej atmosferze!
Termin: 26.05. / godz.: 9:00-18:00
Miejsce: Paderewskiego 8, 83-200 Starogard Gdański 
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY? 
▪wiadomość na FB: fb. 
▪e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl 
▪możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581 
▪IG: akademia_sztuki_cukierniczej
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz receptury. 
Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu. 
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. 
Kurs może się przedłużyć o 30 minut. 
Ilość miejsc ograniczona. 
KOSZT: 1800 zł 
Możliwość rozłożenia na raty 0%			Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.