
SŁODKI STÓŁ – KONSULTACJA, UMOWA I PORADY czyli know-how
czerwiec 30/10:00 - 17:00
1500złWydarzenie Nawigacja
Wiem, jak to jest mieć marzenie rozwijania się ale nie wiedzieć jak wystartować.
Wiem, jak frustrujący może być fakt, że bardzo się starasz, jednak mimo to nie zyskujesz klientów.
Wiem, jak to jest kiedy bardzo chcesz, ale brak Ci merytorycznego wsparcia.
Warsztaty są z myślą o osobach, które chcą tworzyć nie tylko piękne, ale i przemyślane słodkie stoły –
zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych.
Podczas spotkania skupimy się na tym, co naprawdę ważne w pracy nad słodkim stołem:- stworzenie oferty - smaki, ilości porcji, rodzaje deserów
- stworzenie oferty - dobór słodkości i ich prezentacja
- wyliczenie food costu - czyli jak zarabiać na słodkim stole
- organizacja pracy - jak rozłożyć usługę na kilka dni i nie zwariować
- umowa i komunikacja z klientem, zrozumienie potrzeb klienta
- budowanie koncepcji wizualnej i tematycznej
- logistyka, higiena i przygotowanie do eventu
- najczęstsze błędy i jak ich unikać
Zdobądź wiedzę, którą realnie przełożysz na Twoją satysfakcję z pracy, ofertę i zadowolenie klientów.
Prowadząca: Izabela Komor-Augustjańska
co-owner i właścicielka Akademii
co-owner i Pastry Chef kawiarni "MaliNova"
współautorka książki "Warzywna cukiernia Izy i Marty"
Cukiernik z zamiłowania, zrealizowała setki słodkich stółów, specjalistka w swojej dziedzinie. Z przyjemnościa zdradzi wszystkie tajemnice usługi słodkeigo stołu.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.