MONOPORCJE I TORTY MUSOWE od podstaw – edycja świąteczna
grudzień 7/09:00 - 18:30
1200złWydarzenie Nawigacja
Marzysz o własnoręcznie zrobionych monoporcjach, ale obawiasz się, że tworzenie takich deserów będzie dla Ciebie za trudne?
A może chcesz doszkolić się z techniki składania?
Potrzebujesz poznać zakres działania i różnice substancji żelujących (żelatyny, pektyny NH, agaru)?
Nie wiesz czy możesz i czym możesz zastąpić składniki?
A może ciekawią Cię idealne połączenia smakowe i przechowywanie po wykonaniu?
Na wszystkie te oraz inne pytania odpowiemy na Naszym kursie “Monoporcje od podstaw”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji.
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe,
rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie 🙂
TRENER: Izabela Komor-Augustjańska
Co-owner i Pastry Chef Akademii Sztuki Cukierniczej oraz kawiarni "MaliNova".
Cukiernik od ponad 10 lat, pasjonatka cukiernictwa i finalistka m.in Mistrzostw Polski w deserze Expo Sweet 2024.
MENU WARSZTATOWE:
Przygotujemy łącznie 3 smaki monoporcji oraz tortów musowych:
Nie wiesz czy możesz i czym możesz zastąpić składniki?
A może ciekawią Cię idealne połączenia smakowe i przechowywanie po wykonaniu?
Na wszystkie te oraz inne pytania odpowiemy na Naszym kursie “Monoporcje od podstaw”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji.
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe,
rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie 🙂
TRENER: Izabela Komor-Augustjańska
Co-owner i Pastry Chef Akademii Sztuki Cukierniczej oraz kawiarni "MaliNova".
Cukiernik od ponad 10 lat, pasjonatka cukiernictwa i finalistka m.in Mistrzostw Polski w deserze Expo Sweet 2024.
MENU WARSZTATOWE:
Przygotujemy łącznie 3 smaki monoporcji oraz tortów musowych:
- mus philadelphia/ źelka mandrynka/ namelaka karmelowo-cynamonowa/ biszkopt cynamonowy
- mus karmelowy/ compote szarlotka/ namelaka waniliowa/ beza migdałowa
- mus chałwowy/ konfitura wiśniowa/ namelaka deserowa/ prażynka/ brownie
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.