Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

BABA PANETTONE I CIASTA ŚWIATA

marzec 4/10:00 - 17:30

700zł

Zapraszamy na przepyszną edycję warsztatów z baby panettone i  ciast świata! Jesteśmy pewni, że te pozycje pokochacie równie mocno co inne tematy 🙂 Obiecujemy, że do tych receptur będziecie często wracać - bez znaczenia czy w domowym zaciszu czy aby urozmaicić ofertę 🙂

  

Poznajcie Dianę - finalistę 2. edycji Masterchefa - niebywale barwną i wesołą osobę 🙂 To będzie kolejna dawka pozytywnej energii!

Warsztatowe menu:
  • babka panettone
  • strucel wiedeński 
  • red velvet 
  • miodownik 
  • szwarcwaldzki tort z wiśniami
  • tiramisu
  Prowadząca: Diana Jajkowska
Diana to fantastyczna, barwna i niesamowicie wesoła Ormianka!
Finalistka Drugiej Edycji MasterChef. Chef kuchni i cukiernik. Prowadziła swój Grill Kaukaski w Warszawie przez 3 lata, a od 5 lat prowadzi Cukiernie „Więcej” w Gdyni 🙂
Prowadziła liczne szkolenia i warsztaty kulinarne po całej Polsce, a teraz zawita i u nas 🙂 
Jesteśmy pewni, że warsztaty pod dowództwem Diany będą kolejnymi niezapomnianymi wrażeniami smakowymi, które z łatwością odtworzycie u siebie!
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się wydłużyć o 30 min.

Szczegóły

Data:
marzec 4
Czas:
10:00 - 17:30
Koszt:
700zł

Miejsce

ul. Świętojańska 96, Gdynia
ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.