Chcesz zgłębić tajniki czekolady? Nauczyć się ją temperować?
Poznać najlepsze jej gatunki, dowiedzieć się jak odpowiednio temperować i nadziewać? A może chcesz wprowadzić do swojej oferty pralinki czy popularne kule czekoladowe?
Wszystkiego nauczysz się na Naszym kursie “Czekolada od podstaw”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji.
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie 🙂
TRENER: Justyna Rek
Co-owner i Pastry Chef "LULU OLSZTYN". Justyna przygotowuje profesjonalne, wyszukane
bufety ze słodkościami dla najbardziej wymagających klientów.
Współpracuje z restauracjami w celu udoskonalania menu ze słodkościami, a także prowadzi szkolenia dla firm i amatorów cukiernictwa.
Pełna entuzjazmu i pozytywnej energii. Zaraża swoim uśmiechem i pasją wszystkich wokół.
MENU WARSZTATOWE:
▪️czekolada dubajska
▪️czekolada z bakaliami
▪️praliny z nadzieniami
▪️trufle
▪️kule czekoladowe z piankami marshmallow, którą także przygotujemy na warsztatach!
Solidna dawka wiedzy, doświadczenia i umiejętności w cudownej, przyjaznej atmosferze!
Termin: 11.05. / godz.: 10:00-18:00
Miejsce: Paderewskiego 8, 83-200 Starogard Gdański
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY?
▪️wiadomość na FB: fb.
▪️e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
▪️możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581
▪️IG: akademia_sztuki_cukierniczej
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz receptury.
Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na
czas warsztatów.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Ilość miejsc ograniczona.
KOSZT: 1000 zł
Możliwość rozłożenia na raty 0%