Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

Dwu-piętrowy tort w tynku i sugar sheet

Sierpień 30/09:00 - 18:00

850zł
Zapraszamy na nowe warsztaty cukiernicze z Martą! Tym razem każdy uczestnik postawi swój własny tort piętrowy! Jest to poziom średniozaawansowany, kierowany do osób, które pracowały już z kremem maślanym lub były na warsztatach "Drip cake love". Nauczycie się piec idealny biszkopt pod tort piętrowy, nasączać, komponować smaki i dekorować wg najnowszych trendów! Każdy wyrówna i otynkuje swój tort. Warsztaty będą się składać z dwóch etapów. Pierwszy - pieczenie idealnego biszkoptu, nasączanie, przekładanie oraz chłodzenie tortów. Drugi - praca z tynkiem, sugar sheet oraz komponowanie dekoracji z papieru. Każdy z uczestników wykona swój tort i zabierze go do domu.
Prowadząca: Marta Rietz - współzałożycielka Akademii Sztuki Cukierniczej oraz pracowni wypieków artystycznych "Słodkości Marty i Izy", weganka i propagatorka zdrowego stylu życia od 12 lat . Zdobywczyni srebrnego wyróżnienia za "tort okolicznościowy" Cake Festival Poland 2018  oraz "tort weselny" CFP 2017, brązowego wyróżnienia za "tort weselny" CFP 2016 oraz 2018. Uczestniczka Mistrzostw Polski Expo sweet 2019 w Dekorowaniu Tortu oraz Mistrzostw Europy Expo sweet 2020.
Współautorka książki "Warzywna cukiernia Izy i Marty". Kliknij, aby poznać naszą książkę 🙂
słodki kitle uszyty przez www.rietzbakeshop.pl
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe. Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.

Szczegóły

Data:
Sierpień 30
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
850zł

Miejsce

ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.