
FUNDAMENTY WEGAŃSKIEGO CUKIERNICTWA
kwiecień 14/10:00 - 18:00
1500złWydarzenie Nawigacja
Jakie zamienni wegańskie wybrać?
Jak przygotorwac idealne ciasto drożdżowe, kruche w wersji alternatywnej? Jakich stabilizatorów użyć?
Jakiej śmietanki wegańskiej użyć?
Jak przygotowac idealny pattissiere alternatywny? A jak zapiekany krem frangipane?
Jak przygotorwac idealne ciasto drożdżowe, kruche w wersji alternatywnej? Jakich stabilizatorów użyć?
Jakiej śmietanki wegańskiej użyć?
Jak przygotowac idealny pattissiere alternatywny? A jak zapiekany krem frangipane?
Wszystkiego nauczysz się na Naszym kursie “Fundamenty wegańskiego cukiernictwa”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji.
Dowiesz się wielu cennych informacji.
A CO NAJWAŻNIEJSZE - ZROZUMIESZ WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO, produkty, technologię!

Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!


MENU WARSZTATOWE:









TRENER: Izabela Domaradzka - Michno
Co-owner i Head Pastry Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej
pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, a także innowacyjnym podejściem!
Co-owner i Head Pastry Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej
pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, a także innowacyjnym podejściem!
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY?
wiadomość na FB: fb.com/akademiasztukicukierniczej
e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581
IG: akademia_sztuki_cukierniczej





Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Ilość miejsc ograniczona.
Możliwość rozłożenia na raty 0%
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.