
Minione Wydarzenia
Wydarzenia List Navigation
WEGAŃSKIE DESERY I MONOPORCJE + FIT
Nareszcie są! Wegańskie desery w wersji fit oraz klasycznej, czyli po prostu wegańskie 😉 Poznacie wszystkie tajemnice wegańskich i fit słodkości. Na warsztatach będziecie pracować na wegańskim maśle, które sami zrobicie! Do tego wegański słony karmel i cała masa kremów, żelek. spodów, polew. Niech wyobraźnia szaleje! Co tu dużo pisać, co tu dużo mówić - zdjęcia mówią same za siebie. Wszystko zabieracie do domu 🙂 Program słodkości wegańskich: Tartaletka czekoladowo-orzechowa z frużeliną z czarnej porzeczki Tartaletka pistacjowo-malinowa Pavlova z…
Dowiedz się więcej »TORTY WEGAŃSKIE
Podczas warsztatów nauczycie się jak tworzyć wegańskie torty. Każdy kocha słodycze, ale nie każdy może sobie na nie pozwolić ze względu na przekonania, dietę czy alergie pokarmowe. Na warsztatach pokażemy Wam, że wegańskie torty istnieją, są przepyszne i zaskakują ilością kombinacji smakowych! Poznacie zamienniki jajek, mleka roślinne, owocowe konfitury, kremy i musy. Smaki tortów: 1. Wanilia/ malina 2. Wanilia / kakao / karmel bananowy / orzech / budyń 3. Pistacja / wanilia / truskawka 4. Cynamon / piernik / czekolada / …
Dowiedz się więcej »TORT TYNKOWANY – DRIP CAKE
Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, tynkować ( o taaak! to przede wszytskim! ), ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO…
Dowiedz się więcej »TORT TYNKOWANY – DRIP CAKE
Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, tynkować ( o taaak! to przede wszytskim! ), ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO…
Dowiedz się więcej »TORTY PIĘTROWE – SKŁADANIE, DEKOROWANIE, KNOW-HOW
Słodko zapraszamy na warsztaty ze składania oraz dekorowania weselnych tortów! Podczas kursu złożycie torty, przełożycie kremami i dowiecie się wszystkiego o wspornikach, transporcie, smakach i całej masie ważnych rzeczy! Praca w grupie 6- osobowej, zrobicie 2 torty weselne (każdy 4-piętrowy) w dwóch stylach - nowoczesnym i boho <3 To najwyższy czas, aby przygotować się na kolejny sezon <3 Na kurs zapraszamy osoby, które były na kursie "Drip cake love" lub potrafią piec biszkopty i znają zasady tynkowania tortu. Na każdej…
Dowiedz się więcej »SŁODKI STÓŁ I SŁODKOŚCI OD PODSTAW
Słodko zapraszamy na warsztaty ze słodkiego stołu w stylu romantycznym, podczas których dowiecie się co i jak z usługą słodkiego stołu oraz poznacie podstawy pracy w cukiernictwie. Opowiemy jak przygotować się do usługi dla klienta, ale też jak wykorzystać przestrzeń w domu czy ogrodzie, aby zachwycić gości na urodzinach Waszych dzieci ( i nie tylko ) oraz jak rozłożyć pracę, aby zdążyć ze wszystkim 🙂 Warsztatowe menu: brownie w polewie czekoladowej z kremem zabajone i dekoracją z czekolady cakesicles…
Dowiedz się więcej »TORTY WEGAŃSKIE
Podczas warsztatów nauczycie się jak tworzyć wegańskie torty. Każdy kocha słodycze, ale nie każdy może sobie na nie pozwolić ze względu na przekonania, dietę czy alergie pokarmowe. Na warsztatach pokażemy Wam, że wegańskie torty istnieją, są przepyszne i zaskakują ilością kombinacji smakowych! Poznacie zamienniki jajek, mleka roślinne, owocowe konfitury, kremy i musy. Smaki tortów: 1. Wanilia/ malina 2. Wanilia / kakao / karmel bananowy / orzech / budyń 3. Pistacja / wanilia / truskawka 4. Cynamon / piernik / czekolada / …
Dowiedz się więcej »TORT W MASIE CUKROWEJ
Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania tortu w masie cukrowej. Kurs jest OD PODSTAW i składa się z pieczenia, przekładania ( żelka, chrupka i 2 kremy) oraz dekorowania tortu. Każdy uczestnik wykona swój tort i zabierze go ze sobą do domu. Na warsztatach pracujemy na prawdziwym torcie i naturalnych składnikach 🙂 Przebieg warsztatów: Przygotowanie tortu: 1. Pieczenie i nasączanie biszkoptu. 2. Żelka, chrupka i 2 kremy. 3. Tynkowanie. Przygotowanie dekoracji: 1. Barwienie masy cukrowej i wyrabianie. 2. Obkładanie masą cukrową dodatkowych…
Dowiedz się więcej »MONOPORCJE
Najnowocześniejszy styl podania deseru, niesamowite połączenia smaków i struktur. Poznacie techniki, zasady pracy podczas całodniowych warsztatów! Na koniec naszego spotkania wszystko zabieracie ze sobą do domu i zapraszacie gości 😉 Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech! Musy, żelki, compote, sable migdałowe, krem angielski, polewa lustrzana (mirror glaze) czy zamsz ( ten gotowy - który wybrać i ten samorobny). Powiemy wszystko! Kurs, tak jak pozostałe, jest od podstaw 🙂 Przebieg warsztatów: 1. Wstęp do tematyki monoporcji: omówienie form, składników, komponentów i sposobu…
Dowiedz się więcej »TORTY NOWOCZESNE (MUSOWE)
Zapraszamy na najnowszą edycję warsztatów z tortów nowoczesnych jednopoziomowych oraz dwu-piętrowych! Biszkopty, musy, chrupki i żelki, a do tego idealna polewa mirror glaze, zamsz samorobny i ten gotowy z puszki. A na koniec aranżacja i nasze doradztwo - jak przechowywać, wyceniać i przewozić. Słodko zapraszamy, kurs jest od podstaw 🙂 Warsztatowe menu: Tort piętrowy: biszkopt migdałowy joconde z limonką/ żelka truskawka - limonka/ curd cytryna - limonka/ mus solona pistacja/ krem angielski/ mirror glaze marmurkowy/ obręcze z czekolady +…
Dowiedz się więcej »TARTY I SERNIKI
Warsztaty z przygotowywania pysznych tart i serników są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością. Na warsztacie przygotujemy rożne rodzaje serników i tart z pieczonymi nadzieniami oraz zimnymi kremami. Przygotujemy także różne dekoracje wypieków m.in. lukier królewski, orange curd czy ganache z białej czekolady. Poznacie wszystkie tajemnice tart i serników. Przebieg warsztatów: 1. Wprowadzenie do zasad pieczenie tart i serników. Informacje o technice pracy w kuchni cukierniczej. 2. Przegląd różnych serów, mas serowych i mąk oraz sposoby…
Dowiedz się więcej »MONOPORCJE
Najnowocześniejszy styl podania deseru, niesamowite połączenia smaków i struktur. Poznacie techniki, zasady pracy podczas całodniowych warsztatów! Na koniec naszego spotkania wszystko zabieracie ze sobą do domu i zapraszacie gości 😉 Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech! Musy, żelki, compote, sable migdałowe, krem angielski, polewa lustrzana (mirror glaze) czy zamsz ( ten gotowy - który wybrać i ten samorobny). Powiemy wszystko! Kurs, tak jak pozostałe, jest od podstaw 🙂 Przebieg warsztatów: 1. Wstęp do tematyki monoporcji: omówienie form, składników, komponentów i sposobu…
Dowiedz się więcej »TORTY NOWOCZESNE (MUSOWE)
Zapraszamy na najnowszą edycję warsztatów z tortów nowoczesnych jednopoziomowych oraz dwu-piętrowych! Biszkopty, musy, chrupki i żelki, a do tego idealna polewa mirror glaze, zamsz samorobny i ten gotowy z puszki. A na koniec aranżacja i nasze doradztwo - jak przechowywać, wyceniać i przewozić. Słodko zapraszamy, kurs jest od podstaw 🙂 Warsztatowe menu: Tort piętrowy: biszkopt migdałowy joconde z limonką/ żelka truskawka - limonka/ curd cytryna - limonka/ mus solona pistacja/ krem angielski/ mirror glaze marmurkowy/ obręcze z czekolady +…
Dowiedz się więcej »TORT TYNKOWANY DRIP CAKE
Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, tynkować ( o taaak! to przede wszytskim! ), ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO…
Dowiedz się więcej »TORTY PIĘTROWE – SKŁADANIE, DEKOROWANIE, KNOW-HOW
Słodko zapraszamy na warsztaty ze składania oraz dekorowania weselnych tortów! Podczas kursu złożycie torty, przełożycie kremami i dowiecie się wszystkiego o wspornikach, transporcie, smakach i całej masie ważnych rzeczy! Praca w grupie 6- osobowej, zrobicie 2 torty weselne (każdy 4-piętrowy) w dwóch stylach - nowoczesnym i boho <3 To najwyższy czas, aby przygotować się na kolejny sezon <3 Na kurs zapraszamy osoby, które były na kursie "Drip cake love" lub potrafią piec biszkopty i znają zasady tynkowania tortu. Na każdej…
Dowiedz się więcej »Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.