Ładowanie Wydarzenia
Szukaj Wydarzenia

Event Views Navigation

Minione Wydarzenia

Wydarzenia List Navigation

luty 2021

Tort tynkowany – drip cake love

8 lutego 2021/10:00 - 16:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
500zł

Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne bezowe lizaki oraz mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO NA NATURALNYCH PRODUKTACH.          Przebieg…

Dowiedz się więcej »

Tarty i serniki

13 lutego 2021/10:00 - 17:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
500zł

Warsztaty z przygotowywania pysznych i domowych tart i serników są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością. Na warsztacie przygotujemy rożne rodzaje serników i tart z pieczonymi nadzieniami oraz zimnymi kremami. Przygotujemy także różne dekoracje wypieków m.in. lukier królewski, orange curd czy ganache z białej czekolady. Poznacie wszystkie tajemnice domowych tart i serników. Przebieg warsztatów: 1. Wprowadzenie do zasad pieczenie tart i serników. Informacje o technice pracy w kuchni cukierniczej. 2. Przegląd różnych serów, mas serowych i…

Dowiedz się więcej »

Tort tynkowany – drip cake love

14 lutego 2021/10:00 - 16:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
500zł

Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne bezowe lizaki oraz mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO NA NATURALNYCH PRODUKTACH.          Przebieg…

Dowiedz się więcej »

Torty nowoczesne z nowym nauczycielem!

20 lutego 2021/09:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Są to warsztaty podczas których odkryjecie tajniki wielowarstwowych kompozycji smakowych, poznacie nowoczesne techniki wykańczania tortów, oraz rozszerzycie wiedzę na temat dekoracji czekoladowych. Przygotujecie torty warstwowe z dekoracją glacage, zamsz oraz czekoladowe dekoracje wykończeniowe. Warsztaty nie wymagają wcześniejszego doświadczenia w przygotowywaniu tortów lub monoporcji.   Przebieg warsztatów: Wstęp Charakterystyka i rodzaje musów, kremów, nadzień oraz spodów tortowych (m.in.: krem diplomat, mus bawarski, krem chiboust, ganache, cremeux, krem angielski, dacquise, brownie, biszkopt genueński). Przygotowanie tortów.  Dekorowanie tortów: efektowne techniki wykańczania z  wykorzystaniem…

Dowiedz się więcej »

Torty nowoczesne z nowym nauczycielem/ nowe menu

21 lutego 2021/09:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Są to warsztaty podczas których odkryjecie tajniki wielowarstwowych kompozycji smakowych, poznacie nowoczesne techniki wykańczania tortów, oraz rozszerzycie wiedzę na temat dekoracji czekoladowych. Przygotujecie torty warstwowe z dekoracją glacage, zamsz oraz czekoladowe dekoracje wykończeniowe. Warsztaty nie wymagają wcześniejszego doświadczenia w przygotowywaniu tortów lub monoporcji.   Przebieg warsztatów: Wstęp Charakterystyka i rodzaje musów, kremów, nadzień oraz spodów tortowych (m.in.: krem diplomat, mus bawarski, krem chiboust, ganache, cremeux, krem angielski, dacquise, brownie, biszkopt genueński). Przygotowanie tortów.  Dekorowanie tortów: efektowne techniki wykańczania z  wykorzystaniem…

Dowiedz się więcej »

Monoporcje i czekolada

27 lutego 2021/09:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Najnowocześniejszy styl podania deseru, niesamowite połączenia smaków i struktur. Do tego praliny i trufle... tak, niebo jest na ziemi 🙂Poznacie techniki, zasady pracy z tymi dwoma tematami podczas całodniowych warsztatów! Na koniec naszego spotkania wszystko zabieracie ze sobą do domu i zapraszacie gości 😉 Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech!      Przebieg warsztatów: 1. Wstęp do tematyki monoporcji: omówienie form, składników, komponentów i sposobu dekoracji. Warsztatowe menu:   Monoporcje: truskawka/jogurt/róża biała czekolada/karmel/banan philadelphia/czekolada/malina malina/owoce leśne/migdał orzech ziemny/wanilia/czekolada Praliny: earl grey malinowo-czekoladowe karmelowe…

Dowiedz się więcej »

Monoporcje i czekolada

28 lutego 2021/09:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Najnowocześniejszy styl podania deseru, niesamowite połączenia smaków i struktur. Do tego praliny i trufle... tak, niebo jest na ziemi 🙂Poznacie techniki, zasady pracy z tymi dwoma tematami podczas całodniowych warsztatów! Na koniec naszego spotkania wszystko zabieracie ze sobą do domu i zapraszacie gości 😉 Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech!      Przebieg warsztatów: 1. Wstęp do tematyki monoporcji: omówienie form, składników, komponentów i sposobu dekoracji. Warsztatowe menu:   Monoporcje: truskawka/jogurt/róża biała czekolada/karmel/banan philadelphia/czekolada/malina malina/owoce leśne/migdał orzech ziemny/wanilia/czekolada Praliny: earl grey malinowo-czekoladowe karmelowe…

Dowiedz się więcej »
marzec 2021

Piętrowy tort musowy z polewą mirror glaze i piwonią z czekolady

1 marca 2021/08:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
1200zł

          Tym razem zapraszamy na słodkie spotkanie z weselnym/ piętrowym/ okazjonalnym tortem nowoczesnym 🙂 Każdy z uczestników wykona od podstaw swój własny tort dwu-piętrowy o dwóch różnych smakach i dekoracją - kwiat  z czekolady, makaroniki oraz czekoladowe kulki. Tak jak zawsze - każdy zabierze swój tort  do domu 🙂  Kurs jest poziomem podstawowym 🙂  Warsztaty odbędą się w małej, maksymalnie 6-osobowej grupie. Przebieg warsztatów: Wstęp, know - how musowych tortów piętrowych. Charakterystyka i rodzaje musów, kremów,…

Dowiedz się więcej »

Piętrowy tort w stylu angielskim (z masą cukrową)

6 marca 2021/09:00 - 18:30
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Zapraszamy na warsztaty ze zdobienia tradycyjnego tortu w stylu angielskim czyli z masą cukrową 🙂  Poznacie wszystkie zasady dekorowania tortu masą cukrową oraz obkładania na 2 sposoby. Zrobicie dekoracje z isomaltu, poznacie podstawy malowania na torcie, zrobicie kwiat z papieru jadalnego i dekoracje 3D przy użyciu atrap (baloniki). Wdzięczna dekoracja pozwoli Wam na poznanie uniwersalnych i nowoczesnych technik zdobienia tortu na różne okazje. Kurs jest warsztatem z dekorowania, pracujecie na upieczonych i złożonych przez nas prawdziwych tortach. Jeśli chcesz się…

Dowiedz się więcej »

Torty weselne

7 marca 2021/08:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
1500zł

    Słodko zapraszamy na warsztaty ze składania oraz dekorowania weselnych tortów! Podczas kursu złożycie torty, przełożycie kremami i dowiecie się wszystkiego o wspornikach, transporcie, smakach i całej masie ważnych rzeczy!   Praca w grupie 4- osobowej, zrobicie 2 torty weselne (każdy 3-piętrowy) w dwóch stylach - nowoczesnym i boho <3  To najwyższy czas, aby przygotować się na kolejny sezon <3 Na kurs zapraszamy osoby, które były na kursie "Drip cake love" lub potrafią piec biszkopty i znają zasady tynkowania tortu. Na…

Dowiedz się więcej »

Tarty i serniki

8 marca 2021/10:00 - 17:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
500zł

Warsztaty z przygotowywania pysznych i domowych tart i serników są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością. Na warsztacie przygotujemy rożne rodzaje serników i tart z pieczonymi nadzieniami oraz zimnymi kremami. Przygotujemy także różne dekoracje wypieków m.in. lukier królewski, orange curd czy ganache z białej czekolady. Poznacie wszystkie tajemnice domowych tart i serników. Przebieg warsztatów: 1. Wprowadzenie do zasad pieczenie tart i serników. Informacje o technice pracy w kuchni cukierniczej. 2. Przegląd różnych serów, mas serowych i…

Dowiedz się więcej »

Monoporcje i czekolada – EDYCJA WIELKANOCNA

12 marca 2021/09:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Najnowocześniejszy styl podania deseru, niesamowite połączenia smaków i struktur. Do tego praliny i trufle... tak, niebo jest na ziemi 🙂Poznacie techniki, zasady pracy z tymi dwoma tematami podczas całodniowych warsztatów! Na koniec naszego spotkania wszystko zabieracie ze sobą do domu i zapraszacie gości 😉 Zapewniamy wszystko, a Was prosimy o uśmiech! Zapraszamy na wielkanocną edycję do naszej Akademii!    Przebieg warsztatów: 1. Wstęp do tematyki monoporcji: omówienie form, składników, komponentów i sposobu dekoracji. 2. Przygotowanie i wypiek spodów. 3. Produkcja kremów i musów…

Dowiedz się więcej »

Słodki stół w stylu glamour (z nowoczesnymi deserami)

13 marca 2021/09:00 - 14 marca 2021/12:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
1100zł

Słodko zapraszamy na cukiernicze warsztaty praktyczne z tworzenia deserów do menu słodkiego bufetu, zwieńczone pełną aranżacją stołu 🙂 Bazując na sprawdzonych recepturach, wykonacie wspólnie eleganckie desery z zastosowaniem nowoczesnych technik oraz otrzymacie wskazówki dotyczące możliwości przearanżowania ich zgodnie z innymi popularnymi stylami! Będzie także czas na wszelkie know-how słodkich stołów 🙂 Wasza nauka będzie poparta wszelką wiedzą i naszym doświadczeniem!    KURS PODZIELONY JEST NA 2 DNI : 13.03.2021 - sobota - w godz 9-19 skupiamy się na pieczeniu, przygotowywaniu deserów…

Dowiedz się więcej »

Tort tynkowany – drip cake love

14 marca 2021/14:00 - 20:00
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
500zł

Zapraszamy na warsztaty z przygotowywania i zdobienia tortów w stylu "drip cake" - jednego z najpopularniejszych trendów zdobienia tortów! Poznacie zasady przygotowywania idealnego tortu pod ten styl dekorowania. Nauczycie się wypiekać biszkopt, nasączać, przygotowywać kremy, ale co najważniejsze - zdobić w iście cukrowym stylu! Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go do domu. Dodatkowo, jako jedna z form dekoracji, nauczycie się wypiekać idealne bezowe lizaki oraz mini bezy! NA NASZYCH WARSZTATACH PRACUJEMY TYLKO NA NATURALNYCH PRODUKTACH.          Przebieg…

Dowiedz się więcej »

Torty nowoczesne z nowym nauczycielem! Zapraszamy na nowe menu 🙂

15 marca 2021/09:00 - 20:30
ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia
700zł

Są to warsztaty podczas których odkryjecie tajniki wielowarstwowych kompozycji smakowych, poznacie nowoczesne techniki wykańczania tortów, oraz rozszerzycie wiedzę na temat dekoracji czekoladowych. Przygotujecie torty warstwowe z dekoracją glacage, zamsz oraz czekoladowe dekoracje wykończeniowe. Warsztaty nie wymagają wcześniejszego doświadczenia w przygotowywaniu tortów lub monoporcji.     Przebieg warsztatów: Wstęp Charakterystyka i rodzaje musów, kremów, nadzień oraz spodów tortowych (m.in.: krem diplomat, mus bawarski, krem chiboust, ganache, cremeux, krem angielski, dacquise, brownie, biszkopt genueński). Przygotowanie tortów.  Dekorowanie tortów: efektowne techniki wykańczania z  wykorzystaniem…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.