Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

MAKARONIKI na 2 sposoby w 6 smakach!

20 października 2023/09:00 - 18:00

700zł

Wyjątkowe warsztaty podczas których nauczycie się przygotowywać makaroniki na 2 sposoby! Beza włoska czy francuska?

Sami wybierzcie swój ulubiony sposób przygotowywania!

A smaki? Zobaczcie sami!

 Warsztaty poprowadzi Magdalena Adamska, przesympatyczna Mistrzyni Deserów, która wraz z Kamilem Szulcem zdobyła złoto na Expo Sweet w 2022 roku oraz złoto w konkursie Debic Pastry Cup 2023!

Warsztaty będą jak zawsze przepełnione wiedzą, doświadczeniem i inspiracjami. 

Kurs jest od podstaw. Promocja obowiązuje tylko na ten termin.

Cena promocyjna: 700 zł brutto

Cena regularna: 900 zł brutto

Menu makaroników oraz nadzień:
  • masło orzechowe i słony karmel
  • pistacja z praliną pistacjową
  • czarna porzeczka
  • baileys i kawa
  • aperol
  • cheesecake z korzennymi przyprawami
Hej, jestem Magda 🙂  Od  zawsze kuchnia była moim ulubionym miejscem w domu, przede wszystkim uwielbiam tworzyć słodkości i dzielić się nimi z innymi. Mam wieloletnie doświadczenie w zawodzie cukiernika. Uwielbiam francuski i hiszpański  styl, moją specjalnością są makaroniki, jednakże świetnie odnajduje się w każdej dziedzinie słodkiego świata cukierni. Jestem perfekcjonistką, przywiązuje bardzo dużą wagę do szczegółów oraz estetyki wykonania. Uwielbiam dzielić się swoją pasją z innymi, sprawia mi to wiele radości i dodaje skrzydeł.  Obecnie pracuje w Kaiser Patisserie, na stanowisku sous chef. W tym roku (2022) wraz z Kamilem Szulcem zdobyliśmy Mistrzostwo Polski w przygotowaniu deseru. Na szkoleniach przekaże Wam ogromną dawkę wiedzy na temat makaroników i bezy, poznacie różne techniki przygotowywania a także ciekawe kompozycje smakowe. 
   
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
 
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
 
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 15 minut.

Szczegóły

Data:
20 października 2023
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
700zł

Miejsce

ul. Świętojańska 96, Gdynia
ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.