MAKARONIKI NA 2 METODACH
listopad 30/09:00 - 18:00
1000złWydarzenie Nawigacja

Makaroniki - poświęcimy im cały dzień i wykonamy je na dwóch metodach - sam/a zdecyduj, która jest dla Ciebie najlepsza! 🙂 Kremy, żelki, zdobienia.... świat makaroników jest piękny i to właśnie chcemy Wam pokazać 🙂 Kurs jest od podstaw, zapraszamy serdecznie!
Menu warsztatowe:
wanilia / czarna porzeczka
malina ganache / konfitura malinowa
pomarańcz
lotus
 
 
 
Justyna Rek
Pastry Chef  "LULU OLSZTYN"
Przygotowuje profesjonalne, wyszukane bufety ze słodkościami dla
najbardziej wymagających klientów na ważne życiowe i firmowe uroczystości. Współpracuje z restauracjami w celu udoskonalania menu ze
słodkościami, a także prowadzę szkolenia dla firm i amatorów
cukiernictwa.
Moje stylizacje wyróżnia precyzja i dbałość o najmniejsze detale.
Jestem absolwentką University of Minnesota- College of Agricultural, Food and
Environmental Sciences,  Jestem zawodowym cukiernikiem. Swoją wiedzę doskonaliłam  u boku wybitnych mistrzów cukiernictwa, takich jak: Gregory Doyen, Dimitris Chronopulous, Daniel Alvarez, Antonio Bachour.
W życiu codziennym jestem pełna entuzjazmu i pozytywnej energii.  Zarażam
swoim uśmiechem i pasją wszystkich wokół. W pracy jestem skoncentrowana i zawsze dążę do realizacji wytyczonych celów. Pracowitość i kreatywność zamienia moją pracownie w kopalnie pomysłów.
 
 
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu. Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów. Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się wydłużyć o 30 min.00
			Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.