- To event minęło.
MONOPORCJE WEGAŃSKIE czyli WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO z Patrykiem Szczepańskim 2.0
30 października 2023/09:00 - 31 października 2023/16:00
1600złWydarzenie Nawigacja
Kontynuacja kursu z Patrykiem na temat wegańskiego cukiernictwa. Zapraszamy wszystkie osoby z edycji 1.0 oraz osoby, które wykonywały już wegańskie desery i/lub były na innych szkoleniach z wegańskiego cukiernictwa i chcą poszerzyć oraz uzupełnić swoją wiedzę 🙂
Solidna dawka wiedzy i doświadczenia oraz świetna zabawa gwarantowana!
KURS JEST DWU-DNIOWY CO DAJE NAM OGROMNE MOŻLIWOŚCI POZNANIA I ZAGŁĘBIENIA TEMATU ORAZ PRZEKAZANIA WIEDZY PRZEZ TRENERA.
WSZYSTKO OPARTE NA MUSACH WEGAŃSKICH, ŻELKACH, GALARETKACH, SPODACH.
DEKORACJE CZEKOLADOWE I ROŻNE TECHNIKI ZDOBIENIA.
POLEWA MIRROR GLAZE I ZAMSZ.
Menu warsztatowe - MONOPORCJE WEGAŃSKIE
1. malina/ czarna porzeczka/ migdały
2. ciemna czekolada/ kasza gryczana/ jabłka
3. orzech laskowy/ kokos/ banan
4. mleczna czekolada/ orzech ziemny/ karmel
5. marakuja/ pomarańcza/ cytryna
6. pistacja/ gruszka/ wanilia
Prowadzący: Patryk Szczepański - ojciec wegańskiego cukiernictwa w Polsce, czyli pierwszy szkoleniowiec wegańskiego cukiernictwa w Polsce. Niezwykły człowiek, który z dziką pasją dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Obecnie technolog w cukierni Kaiser Patisserie, ambasador Cacao Barry, Silikomart Professional oraz Chefs For Change International.
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.