- To event minęło.
PODSTAWY CUKIERNICTWA
lipiec 20/10:00 - lipiec 21/16:00
1300złWydarzenie Nawigacja
To taki kurs, który jest dedykowany dla wszystkich tych osób, które chcą poukładać sobie wiedzę w głowie. Takie ABC podstaw cukiernictwa z wykorzystaniem wiedzy w praktyce 🙂 Dla osób zaczynających przygodę z cukiernictwem, ale też dla tych, którzy już coś robią, ale mają wiele pytań i szukają odpowiedzi. Czym i jak żelować? Jaką mąkę wybrać i dlaczego? Od czego zacząć?
MENU WARSZTATOWE:
- TARTALETKA/ DIPLOMAT MARAKUJA/ ŻELKA MORELA/ GANACHE PISTACJOWY
- GALETTE/ JABŁKA/ SYROP KLONOWY/ PEKAN
- PROFITEROL/ PATISSIERE/ MALINA/ RABARBAR/ OPALANA BEZA
- PANNA COTTA/ TRUSKAWKI
- PISTACJONKI/ MUS BIAŁA CZEKOLADA
- SERNIK NOWOJORSKI/ KRUSOZNKA/ MALINY/ TRUSKAWKI
- MUSOWY SERNIK NA ZIMNO/ JOGURT/ MASCARPONE/ ŚMIETANA/ PRAŻYNKA
- BROWNIE/ KARMEL/ ORZECHY
- BEZA PAVLOVA/ CURD LIMONKA-CYTRYNA/ MUS KOKOSOWY
Jak się zapisać na warsztaty?Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.plJeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.Ilość miejsc ograniczona.Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.