PODSTAWY CUKIERNICTWA
grudzień 13/09:00 - grudzień 14/17:00
1300złWydarzenie Nawigacja
To taki kurs, który jest dedykowany dla wszystkich tych osób, które chcą poukładać sobie wiedzę w głowie. Takie ABC podstaw cukiernictwa z wykorzystaniem wiedzy w praktyce 🙂 Dla osób zaczynających przygodę z cukiernictwem, ale też dla tych, którzy już coś robią, ale mają wiele pytań i szukają odpowiedzi. Czym i jak żelować? Jaką mąkę wybrać i dlaczego? Od czego zacząć?
MENU WARSZTATOWE:
- TARTALETKA/ DIPLOMAT MARAKUJA/ ŻELKA MORELA/ GANACHE PISTACJOWY
- GALETTE/ JABŁKA/ SYROP KLONOWY/ PEKAN
- PROFITEROL/ PATISSIERE/ MALINA/ RABARBAR/ OPALANA BEZA
- PANNA COTTA/ TRUSKAWKI
- PISTACJONKI/ MUS BIAŁA CZEKOLADA
- SERNIK NOWOJORSKI/ KRUSOZNKA/ MALINY/ TRUSKAWKI
- MUSOWY SERNIK NA ZIMNO/ JOGURT/ MASCARPONE/ ŚMIETANA/ PRAŻYNKA
- BROWNIE/ KARMEL/ ORZECHY
- BEZA PAVLOVA/ CURD LIMONKA-CYTRYNA/ MUS KOKOSOWY
- PĄCZKEK SMAŻONY/ NADZIENIE RÓŻA-MALINA/ LUKIER
Jak się zapisać na warsztaty?Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.plJeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.Ilość miejsc ograniczona.Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.