
PODSTAWY CUKIERNICTWA
maj 24/10:00 - maj 25/18:00
1600złWydarzenie Nawigacja
Zaczynasz przygodę z cukiernictwem i potrzebujesz poukładać sobie wiedzę cukierniczą? Chcesz poznać substancje żelujące i ich różnice? Potrzebna Ci dawka wiedzy z rodzaju mąk? Nie wiesz jakie produkty będą dobre jakościowo? A może chcesz się dowiedzieć jakie sprzęty przydadzą Ci się do dalszego rozwijania swojej słodkie pasji? Czym się różni krem od musu? Jak pracować z ciastem kruchym? Jak prawidłowo przygotować bezę? Jak łączyć smaki, dekorować, przechowywać czy wyceniać nasze słodkości? Wszystkiego nauczysz się na Naszym dwudniowym kursie “Podstawy cukiernictwa”, na które Cię serdecznie zapraszamy! Dowiesz się wielu cennych informacji. Dzięki temu stworzysz sobie bazę, która pomoże Ci z czasem tworzyć bardziej skomplikowane słodkości. Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie
TRENER: Izabela Komor-Augustjańska Co-owner i Pastry Chef Akademii Sztuki Cukierniczej oraz kawiarni "MaliNova". Cukiernik od ponad 10 lat, pasjonatka cukiernictwa i finalistka m.in Mistrzostw Polski w deserze Expo Sweet 2024.
MENU WARSZTATOWE:Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.