Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

Słodki stół w stylu glamour – przygotowanie słodkości, aranżacja, know-how

13 grudnia 2020/08:30 - 20:30

1000zł
Słodko zapraszamy na cukiernicze warsztaty praktyczne z tworzenia deserów do menu słodkiego bufetu, zwieńczone pełną aranżacją stołu 🙂  Bazując na sprawdzonych recepturach, wykonacie wspólnie 9 eleganckich deserów z zastosowaniem nowoczesnych technik oraz otrzymacie wskazówki dotyczące możliwości przearanżowania ich zgodnie z innymi popularnymi stylami! Będzie także czas na wszelkie know-how słodkich stołów 🙂 Wasza nauka będzie poparta wszelką wiedzą i naszym doświadczeniem! W programie m.in.: beza pavlova, profiterole z kruszonką, cake popsy, tartaletki, monoporcja sable breton, półkula w błyszczącej polewie, duża tarta i kilka innych efektownych pozycji, które staną się Waszym must have podczas komponowania słodkich stołów.
 Warsztaty poprowadzi Katarzyna Chudy- cukiernik z wieloletnim  doświadczeniem zdobytym w trójmiejskich cukierniach, m.in.jako szef cukierni w kompleksie weselnym; dwukrotną laureatkę konkursów branżowych expo oraz wielką pasjonatkę zawodu. Kasia swoje doświadczenie z powodzeniem wykorzystuje podczas opracowywania autorskich receptur i z entuzjazmem dzieli się zdobytą wiedzą.
 
Jak się zapisać na warsztaty?
 1. Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb   fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe.
Ilość miejsc ograniczona.
Wszystkie wypieki zabieracie ze sobą do domu.

Szczegóły

Data:
13 grudnia 2020
Czas:
08:30 - 20:30
Koszt:
1000zł

Miejsce

ul. Hieronima Derdowskiego 7, Gdynia

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.