
TORTY I DESERY WEGAŃSKIE
kwiecień 15/10:00 - 18:00
1500złWydarzenie Nawigacja

Biszkopt wegański, kremy, żelki, wegańskie ciasto kruche, musy, ganache... cukiernictwo alternatywne to eksplozja możliwości!
Wszystkiego nauczysz się na Naszym kursie “Wegańskie cukiernictwie torty i desery”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji. Dzięki temu stworzysz sobie bazę, która pomoże Ci z czasem tworzyć bardziej skomplikowane słodkości.
Dowiesz się wielu cennych informacji. Dzięki temu stworzysz sobie bazę, która pomoże Ci z czasem tworzyć bardziej skomplikowane słodkości.
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od
codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!
codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!


MENU WARSZTATOWE:








TRENER: Izabela Domaradzka - Michno
Co-owner i Head Pasty Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej
drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że
jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, innowacyjnymi podejściami
Co-owner i Head Pasty Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej
drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że
jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, innowacyjnymi podejściami
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY?
wiadomość na FB: fb.
e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581
IG: akademia_sztuki_cukierniczej





Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Ilość miejsc ograniczona.
Możliwość rozłożenia na raty 0%
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.