Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

TORTY I DESERY WEGAŃSKIE

kwiecień 15/10:00 - 18:00

1500zł
Biszkopt wegański, kremy, żelki, wegańskie ciasto kruche, musy, ganache... cukiernictwo alternatywne to eksplozja możliwości!
Wszystkiego nauczysz się na Naszym kursie “Wegańskie cukiernictwie torty i desery”, na które Cię serdecznie zapraszamy!
Dowiesz się wielu cennych informacji. Dzięki temu stworzysz sobie bazę, która pomoże Ci z czasem tworzyć bardziej skomplikowane słodkości.
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z cukiernictwem, chcesz podnieść kwalifikacje zawodowe, rozwijasz swoją pasję lub po prostu - chcesz oderwać się od
codzienności i miło spędzić czas - zapraszamy!
JESTEŚMY DLA KAŻDEGO!
I pamiętaj- nie ma głupich pytań!
Jesteśmy tu dla Ciebie!
 
MENU WARSZTATOWE:
▪️infiniti brownie - brownie z orzechem laskowym / ganache czekoladowy z espresso / cremeux czekoladowe NXT 42,3%
▪️madagascar (gf) - mus czekolady / compote mango-marakuja-yuzu / chrupka czekoladowa / czekoladowy mirror glaze
▪️tarteletka Ispahan - frangipane migdałowy / compote róża-lichi-malina / maliny
▪️tarteletka tiramisu - biszkopt / krem kawowy / kakao / krem waniliowy
▪️truskawkowy eton mess - deser w szkle / krem waniliowy / compote truskawkowe / kruszonka / świeże owoce
▪️klasyczny tort wegański - ganache czekoladowy / konfitura z owoców leśnych / krem jagodowy / krem laskowy / chrupka
▪️torcik marchewkowy - ciasto marchewkowe / krem waniliowy / konfitura z rokitnika.
TRENER: Izabela Domaradzka - Michno
Co-owner i Head Pasty Chef w cukiernio-piekarni Eter w Warszawie. Jest ambasadorką kampanii Born Original Callebaut. Od początku swojej zawodowej
drogi związana z cukiernictwem alternatywnym tj wegańskim, bezglutenowym. Jej pasja do tworzenia wyjątkowych smaków łączy się z głębokim przekonaniem, że
jedzenie powinno być nie tylko pyszne i piękne, ale i odpowiedzialne. Pracując w Eter, szkoli z wegańskiego cukiernictwa wciąż powiększający się zespół. Stale
eksperymentuje z nowymi składnikami i technikami. Uwielbia łączyć tradycyjne receptury z nowoczesnymi, innowacyjnymi podejściami
JAK ZAPISAĆ SIĘ NA WARSZTATY?
▪️wiadomość na FB: fb.
▪️e-mail: biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
▪️możesz zadzwonić lub napisać SMS: 696-221-581
▪️IG: akademia_sztuki_cukierniczej
 Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz receptury.
Przygotowane słodkości zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.

Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Ilość miejsc ograniczona.
Możliwość rozłożenia na raty 0%

Szczegóły

Data:
kwiecień 15
Czas:
10:00 - 18:00
Koszt:
1500zł

Miejsce

Starogard Gdański, ul. Paderewskiego 8

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.