- To event minęło.
WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO 2.0
styczeń 22/09:00 - 18:00
900złWydarzenie Nawigacja
Kontynuacja kursu z Patrykiem - wegańskiego cukiernictwa 1.0 to idealna propozycja dla każdego kto chce rozwinąć skrzydła w wegańskim, nieszablonowym cukiernictwie! Słodko zapraszamy 🙂
Smaki deserów:
1. Czarna porzeczka / malina / wanilia
mus z czarnej porzeczki / cremeux malinowe/ żelka malinowa / biszkopt waniliowy /ciasto kruche/ polewa
2. Mango / marakuja / kokos
mus mango marakuja / cremeux mango / biszkopt kokosowo - kakaowy / chrupka kokosowa / zamsz czekoladowy
3. Ciemna czekolada / Imbir / Pomarańcza
Mus z ciemnej czekolady 65% / ganache z ciemnej czekolady z imbirem oraz pomarańczą / marmolada pomarańczowa / biszkopt czekoladowy /polewa
4. Mleczna czekolada / orzech ziemny / sezam
Mus z mlecznej czekolady / cremeux z orzechów ziemnych i prażonego sezamu biszkopt orzechowy / ubijany ganache z mlecznej czekolady / zamsz czekoladowy
5. Orzech laskowy / prażone jabłka / Migdał
Mus orzechowy / karmelizowane jabłka / cremeux z prażonych migdałów / biszkopt migdałowy / polewa
Prowadzący: Patryk Szczepański - ojciec wegańskiego cukiernictwa w Polsce, czyli pierwszy szkoleniowiec wegańskiego cukiernictwa w Polsce. Niezwykły człowiek, który z dziką pasją dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Obecnie technolog w cukierni Kaiser Patisserie, ambasador Cacao Barry, Silikomart Professional oraz Chefs For Change International.
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.