
- To event minęło.
WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE EKLERY, PROFITEROLE, PARIS-BREST I JAGODZIANKI
24 października 2023/09:00 - 19:00
900złWydarzenie Nawigacja

- wegańskie jajko
- bezglutenowy proszek do pieczenia
- ciasto parzone
- formować eklery, profitroli
- wypiekać w piekarniku
- krem waniliowy
- krem malinowy
- krem karmelowy
- 3 polewy do eklerków
- do przygotowania groszku ptysiowego
- hiszpańskich churros
- pączków wiedeńskich
- karpatek
- ptysi
- francuskich profiteroli.

- marzyli o eklerkach, ale z różnych powodów nie mogli zjeść tradycyjnego
- chcą nauczyć się czegoś nowego i ciekawego
- chcą mieć pewność, że takie desery w niczym nie ustępują tradycyjnym
- chcą zadowolić swoich bliskich zdrowymi i pysznymi deserami
- chcą poszerzyć ofertę deserów w swoim menu



- ekler waniliowy z waniliowy z kremem waniliowym i polewą czekoladową
- Ekler malinowy z kremem malinowym i nutą róży
- Ekler pistacjowy z odrobiną pomarańczy
- Profiterolki - czyli ptysie z kruszonką i nadzieniem
- Paris - brest z kremem i owocami
- Jagodzianki/Malinianki z dużą ilością owoców i kruszonką




Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.



Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.