Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

WEGAŃSKIE I BEZGLUTENOWE MAKARONIKI

23 października 2023/09:00 - 18:30

900zł
Wegańskie makaroniki - czy to w ogóle możliwe? Oczywiście, że tak! Niesamowita cukierniczka Irina Kudryashova - właścicielka cukierni Eclair Lab w Warszawie udowodni, że są pyszne i piękne i niczym nie ujmują tym tradycyjnym! A smaki? To cały wachlarz możliwości! Od wanilii połączonej z pekanem po jagodę i czekoladę! Spójrzcie tylko na program. Zapowiada się kolejny sztos warsztatowy, a atmosfera jak zawsze szampańska!     Menu: 
  1. wanilia/ pekan /ganache waniliowy/ orzech karmelizowany
  2. cytryna/ lemon curd
  3. pistacja/ malina/ ganache pistacjowe/ konfitura malinowa
  4. malina/ róża/ curd malinowy/ konfitura różana
  5. słony karmel
  6. jagoda/ czekolada/ ganache czekoladowe z lawendą/ konfitura jagodowa
  7. Makaronik XXL w wersji monoporcji
     Prowadząca to przesympatyczna cukierniczka zakręcona na punkcie wegańskich, bezglutenowych słodkości! Irina Kudryashova - z wykształcenia lekarz, z miłości do życia - cukierniczka z niezwykle otwartą głową. Uczestniczka wielu szkoleń cukierniczych, właścicielka pracowni cukierniczej Eclair Lab w Warszawie.
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
 
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
 
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.

Szczegóły

Data:
23 października 2023
Czas:
09:00 - 18:30
Koszt:
900zł

Miejsce

ul. Świętojańska 96, Gdynia
ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.