- To event minęło.
Wypieki
19 marca 2022/09:00 - 20:00
700złWydarzenie Nawigacja
Zapraszamy wszystkich na nowe szkolenie Wypieki 2021, które poprowadzi dla Was Kamil Szulc. Na szkoleniu poznacie oraz nauczycie się jak przygotować klasyczne wypieki z nowoczesnym twistem. Francuskie klasyki i nie tylko, ciasta drożdżowe, ucierane, kruche, sprawdźcie koniecznie pełen program!
Atmosfera bez nadęcia, za to z pełną zajawką!
Program szkolenia:
- Financiere orzech laskowy / palone masło/ karmel
- Magdalenka / cytryna / mak
- Brownie/ cookies / orzech ziemny
- Baba / marakuja / maliny
- Kouglof / czekolada/ pomarańcza
- Brioche tropezienne / kwiat pomarańczy / wanilia
- Cookies / pekan / muscovado
Warsztaty poprowadzi Kamil Szulc - "swoje pierwsze kroki związane z gastronomią stawiałem we Francji. Tamtejsza atmosfera oraz podejście i spojrzenie na produkt zaszczepiły we mnie pasję, która szybko skręciła w kierunku deserów. Po powrocie do Polski zatrzymałem się w trójmieście, gdzie pracowałem w tutejszych cukierniach oraz restauracjach. Uwielbiam cukierniczą literaturę, jestem uczestnikiem branżowych szkoleń oraz konkursów. Jestem zdobywca złotego medalu na Mistrzostwach Polski w deserze talerzowym. Zapraszam wszystkich na moje szkolenia w Akademii!"
Jak się zapisać na warsztaty?
1. Napisz do mnie i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe.
Ilość miejsc ograniczona.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.