Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

EKLERY, PARIS BREST I PTYŚ – czyli idealne PATE A CHOUX w wielu odsłonach – ciasto parzone z Michałem Wiśniewskim

5 maja 2023/09:00 - 19:00

800zł
Zapraszamy na nowe, niesamowite warsztaty z Michałem Wiśniewskim - cukiernikiem, technologiem, pasjonatem cukiernictwa 🙂 Temat ciasta parzonego to temat ogromu możliwości - i jak zawsze - te możliwości chcemy Wam pokazać, wspólnie przygotować niesamowite desery, które na długo zapadną w pamięci - Waszej, Waszych klientów i domowników. To kurs, który idealnie dopełnia pozostałe - nie ważne czy pieczesz dla siebie, do cukierni czy na słodkie stoły. Nadzienia, kremy i dekoracje z powodzeniem wykorzystasz także przy innych deserach 🙂  Słodko zapraszamy!   Program warsztatów:                      1. Ekler z kruszonką/kolos/marakuja/ananas                                                                         2. Ptyś czekoladowy/słony karmel/czekolada/soja/                           3. Paris Brest pistacjowy/pistacja/ananas-estragon/pekan/                           4.  Ekler/wanilia/malina/migdał                                 Prowadzący: Michał Wiśniewski 
   
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
 
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581 🙂
 
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.

Szczegóły

Data:
5 maja 2023
Czas:
09:00 - 19:00
Koszt:
800zł

Miejsce

ul. Świętojańska 96, Gdynia
ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.