Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

CZEKOLADA od podstaw: DUBAJSKA, PRALINY, TRUFLE, KULE CZEKOLADOWE

luty 16/09:00 - 18:00

1000zł
Zapraszamy na przepyszne warsztaty z czekolady od podstaw 🙂 Temperowanie, wylewanie, nadzienia, barwienie. Ten dzień na długo zapamiętacie! A w menu:
  • czekolada z bakaliami
  • czekolada dubajska
  • praliny
  • trufle
  • kule czekoladowe 
     Justyna Rek
Pastry Chef  "LULU OLSZTYN" Przygotowuje profesjonalne, wyszukane bufety ze słodkościami dla najbardziej wymagających klientów na ważne życiowe i firmowe uroczystości. Współpracuje z restauracjami w celu udoskonalania menu ze słodkościami, a także prowadzę szkolenia dla firm i amatorów cukiernictwa. Moje stylizacje wyróżnia precyzja i dbałość o najmniejsze detale. Jestem absolwentką University of Minnesota- College of Agricultural, Food and Environmental Sciences,  Jestem zawodowym cukiernikiem. Swoją wiedzę doskonaliłam  u boku wybitnych mistrzów cukiernictwa, takich jak: Gregory Doyen, Dimitris Chronopulous, Daniel Alvarez, Antonio Bachour. W życiu codziennym jestem pełna entuzjazmu i pozytywnej energii.  Zarażam swoim uśmiechem i pasją wszystkich wokół. W pracy jestem skoncentrowana i zawsze dążę do realizacji wytyczonych celów. Pracowitość i kreatywność zamienia moją pracownie w kopalnie pomysłów.  
Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
 
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581
 
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.

Szczegóły

Data:
luty 16
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
1000zł

Miejsce

Starogard Gdański, ul. Paderewskiego 8

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.