Ładowanie Wydarzenia
Szukaj Wydarzenia

Event Views Navigation

Minione Wydarzenia

Wydarzenia List Navigation

marzec 2024

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY, zamszowany i z wydrukiem jadalnym

10 marca 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂 To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu. W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej przygotowanie chrupki…

Dowiedz się więcej »

TORT PIĘTROWY od podstaw

12 marca 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1300zł

To idealny kurs przed sezonem komunijno-ślubnym 🙂 Jak upiec i złożyć tort piętrowy? Jak go wycenić i przewieźć? Jak łączyć smaki? Upiec stabilny biszkopt? Przygotowac kremy, żelki, chrupki? Jak wykorzystać swoje umiejętności na wiele okazji i zawsze sobie poradzić?  W skład programu wchodzą: zasady składania tortu PIĘTROWEGO , przechowywania, wyceny. PRZEWOŻENIA pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie różnych kremów, żelek, prażynek przygotowanie tynku oraz tynkowanie praca z zamszem, masą cukrową i papierem jadalnym montaż kwiatów wszystko o barwnikach, narzędziach,…

Dowiedz się więcej »

MONOPORCJE od podstaw – NOWE MENU

16 marca 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1000zł

Jak poprawnie złożyć deser musowy? Czym jest mus, krem, żelka a czym compote? Czym różni się zamsz od polewy lustrzanej? Jak przechowywać, podawać, łaczyć smaki? Najnowszy trend cukiernictwa pod okiem Mistrza Cukiernictwa! Zapraszamy, wszystko od podstaw 🙂 Warsztatowe menu: 1. jogurt/ kokos/ malibu   2. gruszka/ lawenda + galaretka z gruszki  3. pekan/ matcha/ biała czekolada/ galaretka malinowa/ polewa matcha 4. orzech laskowy/ karmel/ topinambur na sable orzechowym        Prowadzący: Krzysztof Kopciński Wybitny cukiernik, wizjoner, twórca. Gość specjalny MasterChefa i Pytania…

Dowiedz się więcej »

FIT + KETO MONOPORCJE OD PODSTAW + MAKARONIKI WEGAŃSKIE

17 marca 2024/09:00 - 18:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

Temat warsztatów cukierniczych, o który pytaliście - fit i keto ciasta to solidna dawna wiedzy w przyjemnej, przyjacielskiej atmosferze! Do tego solidna dawka wiedzy, którą zapewni wieloletni trener sztuki cukierniczej 🙂 Gość specjalny Master Chefa, wizjoner i kreator słodkich dzieł cukierniczych. Tego wydarzenia na pewno  nie można przegapić!  Wszystko od podstaw 🙂  Warsztatowe menu: 1. ciastko czekoladowe z kremem czekoladowym 2. sernik z polewą czekoladową 80% 3 tarta migdałowa  z gruszką karmelizowaną 4.trufle z ciecierzycy i suszoną żurawiną 5.jogurt /migdały /karambola 6. wegańskie…

Dowiedz się więcej »

SŁODKI STÓŁ

18 marca 2024/09:00 - 19:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1400zł

Słodko zapraszamy na warsztaty ze słodkiego stołu, podczas których dowiecie się co i jak z usługą słodkiego stołu oraz poznacie podstawy pracy w cukiernictwie. Opowiemy jak przygotować się do usługi dla klienta, ale też jak wykorzystać przestrzeń w domu czy ogrodzie, aby zachwycić gości na urodzinach Waszych dzieci ( i nie tylko) oraz jak rozłożyć pracę, aby zdążyć ze wszystkim 🙂 Porozmawiamy o różnych stylach i inspiracjach. Receptury, na których pracujemy podczas warsztatów na pewno będziecie odtwarzać podczas różnych okazji, zleceń…

Dowiedz się więcej »

PODSTAWY CUKIERNICTWA

23 marca 2024/10:00 - 24 marca 2024/17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1300zł

To taki kurs, który jest dedykowany dla wszystkich tych osób, które chcą poukładać sobie wiedzę w głowie. Takie ABC podstaw cukiernictwa z wykorzystaniem wiedzy w praktyce 🙂 Dla osób zaczynających przygodę z cukiernictwem, ale też dla tych, którzy już coś robią, ale mają wiele pytań  i szukają odpowiedzi. Czym i jak żelować? Jaką mąkę wybrać i dlaczego? Od czego zacząć? Na szkoleniu przygotujemy desery z użyciem: Ciasto parzone Ciasto drożdżowe brioche Ciasto kruche w różnych odsłonach Ciasto financier Praliny orzechowe…

Dowiedz się więcej »

Wielkanoc

31 marca 2024/10:00 - 10:30

Wesołych Świąt! 🙂

Dowiedz się więcej »
kwiecień 2024

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY, zamszowany i z wydrukiem jadalnym

7 kwietnia 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂 To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu. W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej przygotowanie chrupki…

Dowiedz się więcej »

FIT + KETO monoporcje od podstaw + WEGAŃSKIE MAKARONIKI

12 kwietnia 2024/09:00 - 18:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

Temat warsztatów cukierniczych, o który pytaliście - fit i keto ciasta to solidna dawna wiedzy w przyjemnej, przyjacielskiej atmosferze! Do tego solidna dawka wiedzy, którą zapewni wieloletni trener sztuki cukierniczej 🙂 Gość specjalny Master Chefa, wizjoner i kreator słodkich dzieł cukierniczych. Tego wydarzenia na pewno  nie można przegapić!  Wszystko od podstaw 🙂     Warsztatowe menu: 1. ciastko czekoladowe z kremem czekoladowym 2. sernik z polewą czekoladową 80% 3 tarta migdałowa  z gruszką karmelizowaną 4.trufle z ciecierzycy i suszoną żurawiną 5.jogurt /migdały /karambola 6.…

Dowiedz się więcej »

ZROZUMIEĆ BEZĘ – beza od a do z

13 kwietnia 2024/09:00 - 17:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

Dlaczego niektóre przepisy nam wychodzą, a inne nie? Czym się różni beza włoska od szwajcarskiej? Francuska od dakłasa? Jakie stabilizatory użyć, w jakich temperaturach suszyć bezę, jak przygotować stabilne kremy? Jak przechowywać? Na te i wiele, wiele więcej pytań odpowie Mistrz Cukiernictwa Krzysztof Kopciński podczas całodniowych warsztatów!  Warsztatowe menu: 1.dakłas ( rolada z pestek dyni /oliwą dyniową /krem biała czekolada ) 2.dakłas ( torciki orzechowe laskowe ) 3 tarta rabarbarowa / verbena / beza włoska 4.mus czekoladowy na bazie bezy…

Dowiedz się więcej »

MONOPORCJE OD PODSTAW

14 kwietnia 2024/09:00 - 18:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1000zł

Jak poprawnie złożyć deser musowy? Czym jest mus, krem, żelka a czym compote? Czym różni się zamsz od polewy lustrzanej? Jak przechowywać, podawać, łaczyć smaki? Najnowszy trend cukiernictwa pod okiem Mistrza Cukiernictwa! Zapraszamy, wszystko od podstaw 🙂 Warsztatowe menu: 1. jogurt/ kokos/ malibu   2. gruszka/ lawenda + galaretka z gruszki  3. pekan/ matcha/ biała czekolada/ galaretka malinowa/ polewa matcha 4. orzech laskowy/ karmel/ topinambur na sable orzechowym        Prowadzący: Krzysztof Kopciński Wybitny cukiernik, wizjoner, twórca. Gość specjalny MasterChefa i Pytania…

Dowiedz się więcej »

SERNIKI, TARTY, BEZY

14 kwietnia 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

Warsztaty z przygotowywania pysznych serników, tart i bez -  są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością, ale nie tylko 🙂 To przepisy, które będą Wam towarzyszyć przez cały rok - niezależnie czy w domu czy kawiarni 🙂  Jaki twaróg wybrać? W jakich temperaturach piec serniki, a w jakich tarty? Dlaczego ciasto kruche opada i jest twarde? Jakie są różnice w wyborze blach do serników i tart, tartaletek? Jak upiec idealną pavlovą, a jak przygotowac mini bezy…

Dowiedz się więcej »

MAKARONIKI + TORT MAKARONIKOWY

20 kwietnia 2024/09:30 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Makaroniki - poświęcimy im cały dzień! Aby wyczerpać temat, odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania i wskazać co, jak i dlaczego 🙂 Upieczemy makaroniki i każdy złoży swój torcik makaronikowy 🙂 Kremy, żelki, zdobienia.... świat makaroników jest piękny i to właśnie chcemy Wam pokazać 🙂 Kurs jest od podstaw, zapraszamy serdecznie! Łącznie zrobimy 300 makaroników!   Prowadząca: Diana Jajkowska Diana to fantastyczna, barwna i niesamowicie wesoła Ormianka! Finalistka Drugiej Edycji MasterChef. Chef kuchni i cukiernik. Prowadziła swój Grill Kaukaski w Warszawie przez 3…

Dowiedz się więcej »

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY, zamszowany i z wydrukiem jadalnym

21 kwietnia 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂 To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu. W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej przygotowanie chrupki…

Dowiedz się więcej »

MALOWANIE MASŁEM KAKAOWYM NA TORCIE

23 kwietnia 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Czy każdy potrafi malować? Czy sobie poradzisz? Odpowiedź brzmi: TAK !  A my jesteśmy od tego, aby wszystko pokazać, wyjaśnić i zainspirować! Kurs jest od podstaw, więc dla osób, które NIGDY NIE MIAŁY w dłoni pędzla.  Joasia gwarantuje, że każdy wyjdzie z kursu z ogromem wiedzy i inspiracji, ale przede wszystkim - z własnoręcznie namalowaną różą. Przekonacie sie, że odtworzenie tej lub innej grafiki jest bardzo proste 🙂  Mała grupa, przyjacielska atmosfera.  Metody przenoszenia grafik na tort. Rodzaje pędzli do…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.