MONOPORCJE W ZAMSZU od podstaw
grudzień 16/09:00 - 18:30
800złWydarzenie Nawigacja
Jak poprawnie złożyć deser musowy? Czym jest mus, krem, żelka a czym compote? Czym różni się zamsz od polewy lustrzanej? Jak przechowywać, podawać, łączyć smaki? Czym i jak żelować? Najnowszy trend cukiernictwa pod okiem doświadczonego cukiernika! Zapraszamy, wszystko od podstaw 🙂
Warsztatowe menu: 1.Mus: jogurt-biała czekolada / compote truskawka-rabarar-bazylia / biszkopt waniliowy z malinami 2. Mus: palona biała czekolada z prażynką / namelaka baileys / karmel / biszkopt waniliowy / sable 3. Mus: czekoladowy z orzechem laskowym / namelaka biała czekolada / żelka wiśniowa z owocami / brownie z czarną porzeczką 4.Mus: marakuja / compote mango-limonka-mięta / biszkopt kokosowy / sable Warsztaty poprowadzi Izabela Komor-Augustjańska - właścicielka i założycielka Akademii, cukiernik od 10 lat, współautor książki "Warzywna cukiernia Izy i Marty", właścicielka cukierni rzemieślniczej "Charlotta - cukiernia rzemieślnicza". Pasjonatka cukiernictwa, finalistka Mistrzostw Polski w deserze Expo Sweet 2024.Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Przygotowane wypieki zabieracie ze sobą do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.