
TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY
luty 23/09:30 - 17:30
1000złWydarzenie Nawigacja



- pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie
- przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie)
- przygotowanie żelki owocowej
- przygotowanie chrupki do tortu
- przygotowania tynku oraz tynkowanie
- praca z aerografem i cieniowanie
- praca z wydrukiem na masie cukrowej
- montowanie kwiatów
- polewa drip cake
- zasady składania tortu, przechowywania, wyceny
- wszystko o barwnikach, narzędziach, podkładach



Jak się zapisać na warsztaty?
Napisz do nas i zarezerwuj miejsce na konkretne warsztaty:
*wiadomość na fb fb.com/akademiasztukicukierniczej;
*e-mail biuro@akademiasztukicukierniczej.pl
Jeśli masz pytania śmiało dzwoń pod nr tel 696 221 581
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz materiały dodatkowe.
Każdy uczestnik zabiera swój tort do domu.
Organizator zapewnia wszelkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas warsztatów.
Ilość miejsc ograniczona.
Kurs może się przedłużyć o 30 minut.
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.