![Ładowanie Wydarzenia](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- To event minęło.
TORTY PIĘTROWE – SKŁADANIE, DEKOROWANIE, KNOW-HOW
6 czerwca 2022/08:00 - 20:00
1500złWydarzenie Nawigacja
Słodko zapraszamy na warsztaty ze składania oraz dekorowania weselnych tortów! Podczas kursu złożycie torty, przełożycie kremami i dowiecie się wszystkiego o wspornikach, transporcie, smakach i całej masie ważnych rzeczy!
Praca w grupie 6- osobowej, zrobicie 2 torty weselne (każdy 4-piętrowy) w dwóch stylach - nowoczesnym i boho <3
To najwyższy czas, aby przygotować się na kolejny sezon <3
Na kurs zapraszamy osoby, które były na kursie "Drip cake love" lub potrafią piec biszkopty i znają zasady tynkowania tortu.
Na każdej edycji kursu przygotowujecie inne wzory tortów, po to, aby pokazać możliwości metod dekoracyjnych. Techniki pozostają te same 🙂
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/199080834_918687232008950_6390631907658205453_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/174316410_169334418381583_7402366861861947475_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/239764902_817333498955626_9035098030799820273_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/240628426_944386259478643_1436183447325395323_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/240881520_434459877903729_7095477997130287004_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/250113773_2670235306605478_8087117750474618628_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2022/01/271821294_2108555755975743_5656033156571344756_n.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2021/03/157673949_269070584592254_4674001113841509199_n-768x1024.jpg)
Na warsztatach skupicie się na takich aspektach jak:
- składanie tortów, komponowanie smaków (kremy, żelki, frużeliny)
- tynkowanie (klasyczne, dekoracyjne)
- barwienie kremów na ciemne kolory
- sugar sheet
- kwiaty z papieru jadalnego
- praca ze świeżymi kwiatami
- praca z szablonami
- malowanie na torcie
- dekoracja geodet
- dekoracje z isomaltu
- transport, know-how
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2021/03/164245754_154558563200570_2253431486109935175_n-1024x1024.jpg)
![](https://akademiasztukicukierniczej.pl/wp-content/uploads/2019/04/53392841_2266991830242343_6409622434487468032_n-1024x683.jpg)
Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.