Ładowanie Wydarzenia
Szukaj Wydarzenia

Event Views Navigation

Minione Wydarzenia

Wydarzenia List Navigation

styczeń 2024

MONOPORCJE od podstaw – NOWE MENU

28 stycznia 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1000zł

Słodkie dzieła sztuki cukierniczej w nowej odsłonie! Spójrzcie na menu! Wszystko od podstaw 🙂 1. Czekolada/wiśnie /amaretto - deser musowy w polewie miiror glaze / lustrzanej 2. Tiramisu - deser na talerzu 3. Sacher /morele/czekolada  - 40 x 60 krojone monoporcje w polewie rocher   4. Orzech laskowy/karmel /masło kakaowe - deser musowy w  zamszu   5.  Ptyś namaleka kokosowa - ciastko parzone   6. Paris Brest orzech laskowy - ciastko parzone Prowadzący: Krzysztof Kopciński Sztuką kulinarną interesował się od najmłodszych…

Dowiedz się więcej »

CROISSANTY, ROLLSY czyli francuskie klasyki w nowoczesnym wydaniu!

29 stycznia 2024/10:00 - 30 stycznia 2024/17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1300zł

  Na tych warsztatach nie może Cię zabraknąć! Francuskie klasyki  w nowoczesnym wydaniu - pokażemy Ci, że nie musisz mieć specjalistycznego sprzętu, aby zachwycić idealnym francuskim ciastem! Nadziewane croissanty, piękne rollsy, obłędne kompozycje smakowe - ten smaki uzależniają, a Twój sukces w domowej kuchni lub cukierni - gwarantowany! Menu: croissant/ waniliowy patissiere/ świeże owoce croissant / palone masło/ mascarpone/ wanilia croissant / słony karmel/ orzech laskowy/ czekolada rolls pistacja/ malina rolls konfitura pomarańczowa/ czekolada Prowadzący: Krzysztof Kopciński Sztuką kulinarną interesował…

Dowiedz się więcej »
luty 2024

SERNIKI, TARTY, BEZY

3 lutego 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Warsztaty z przygotowywania pysznych serników, tart i bez -  są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością, ale nie tylko 🙂 To przepisy, które będą Wam towarzyszyć przez cały rok - niezależnie czy w domu czy kawiarni 🙂  Jaki twaróg wybrać? W jakich temperaturach piec serniki, a w jakich tarty? Dlaczego ciasto kruche opada i jest twarde? Jakie są różnice w wyborze blach do serników i tart, tartaletek? Jak upiec idealną pavlovą, a jak przygotowac mini bezy…

Dowiedz się więcej »

MAKARONIKI + TORT MAKARONIKOWY

4 lutego 2024/09:30 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Makaroniki - poświęcimy im cały dzień! Aby wyczerpać temat, odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania i wskazać co, jak i dlaczego 🙂 Upieczemy makaroniki, za pomocą zamrażacza złożymy torcik makaronikowy i ozdobimy 🙂 Kremy, żelki, zdobienia.... świat makaroników jest piękny i to właśnie chcemy Wam pokazać 🙂 Kurs jest od podstaw, zapraszamy serdecznie! Warsztatowe menu: szczegóły 15/01       Prowadząca: Diana Jajkowska Diana to fantastyczna, barwna i niesamowicie wesoła Ormianka! Finalistka Drugiej Edycji MasterChef. Chef kuchni i cukiernik. Prowadziła swój Grill…

Dowiedz się więcej »

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY I ZAMSOZWANY + WYDRUK JADALNY

6 lutego 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂 To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu. W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej przygotowanie chrupki…

Dowiedz się więcej »

WEGAŃSKIE MONOPORCJE I CIASTA

10 lutego 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
900zł

Kolejny niezwykły cukiernik w naszych progach!  Cukiernictwo wegańskie w niezwykłej odsłonie - wszystko od podstaw w przyjaznej atmosferze 🙂 Kurs jest jednodniowy, ale głodni dalszej wiedzy ZAPRASZAMY NA EDYCJĘ 2.0 🙂  Solidna dawka wiedzy i doświadczenia oraz świetna zabawa gwarantowana! Czym zastąpić masło, jajka i czym żelować? Wszystko od podstaw, aby poukładać wiedzę i zrozumieć wegańskie cukiernictwo 🙂 1. Tartaletki owocowe (ciasto kruche, krem migdałowy, konfitura malinowa, świeże owoce) 2. Brownie czekoladowe (Brownie, cremeux czekoladowe, świeże borówki) 3. Babka cytrusowa  4.…

Dowiedz się więcej »

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY, ZAMSZOWANY I Z WYDRUKIEM JADALNYM

11 lutego 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂 To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu. W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej przygotowanie chrupki…

Dowiedz się więcej »

PODSTAWY CUKIERNICTWA

16 lutego 2024/09:00 - 17 lutego 2024/17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1300zł

  To taki kurs, który jest dedykowany dla wszystkich tych osób, które chcą poukładać sobie wiedzę w głowie. Takie ABC podstaw cukiernictwa z wykorzystaniem wiedzy w praktyce 🙂 Dla osób zaczynających przygodę z cukiernictwem, ale też dla tych, którzy już coś robią, ale mają wiele pytań  i szukają odpowiedzi. Czym i jak żelować? Jaką mąkę wybrać i dlaczego? Od czego zacząć? Na szkoleniu przygotujemy desery z użyciem: Ciasto parzone Ciasto drożdżowe brioche Ciasto kruche w różnych odsłonach Ciasto financier Praliny…

Dowiedz się więcej »

TORT PIĘTROWY od podstaw

18 lutego 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1300zł

To idealny kurs przed sezonem komunijno-ślubnym 🙂 Jak upiec i złożyć tort piętrowy? Jak go wycenić i przewieźć? Jak łączyć smaki? Upiec stabilny biszkopt? Przygotowac kremy, żelki, chrupki? Jak wykorzystać swoje umiejętności na wiele okazji i zawsze sobie poradzić?  W skład programu wchodzą: zasady składania tortu PIĘTROWEGO , przechowywania, wyceny. PRZEWOŻENIA pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie różnych kremów, żelek, prażynek przygotowanie tynku oraz tynkowanie praca z zamszem, masą cukrową i papierem jadalnym montaż kwiatów wszystko o barwnikach, narzędziach,…

Dowiedz się więcej »

WEGAŃSKIE CUKIERNICTWO 2.0

19 lutego 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
900zł

menu już wkrótce <3 Prowadzący: Patryk Szczepański - ojciec wegańskiego cukiernictwa w Polsce, czyli pierwszy szkoleniowiec wegańskiego cukiernictwa w Polsce. Niezwykły człowiek, który z dziką pasją dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem. Obecnie technolog w cukierni Kaiser Patisserie, ambasador Cacao Barry, Silikomart Professional oraz Chefs For Change International.

Dowiedz się więcej »

FIT + KETO CIASTA

24 lutego 2024/08:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

Temat warsztatów cukierniczych, o który pytaliście - fit i keto ciasta to solidna dawna wiedzy w przyjemnej, przyjacielskiej atmosferze! Do tego solidna dawka wiedzy, którą zapewni wieloletni trener sztuki cukierniczej 🙂 Gość specjalny Master Chefa, wizjoner i kreator słodkich dzieł cukierniczych. Tego wydarzenia na pewno  nie warto przegapić!  Wszystko od podstaw - czy pieczesz dla siebie czy dla klienta 🙂  Warsztatowe menu: 1.  Brownie z kremem 2. Czekoladowy sernik z polewą czekoladową 3. Tarta keto migdałowa 4. Tarta cytrynowa 5.…

Dowiedz się więcej »

MONOPORCJE od podstaw – NOWE MENU

25 lutego 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
1000zł

Słodkie dzieła sztuki cukierniczej w nowej odsłonie! Spójrzcie na menu! Wszystko od podstaw 🙂 1. Czekolada/wiśnie /amaretto - deser musowy w polewie miiror glaze / lustrzanej 2. Tiramisu - deser na talerzu 3. Sacher /morele/czekolada  - 40 x 60 krojone monoporcje w polewie rocher   4. Tarta cytrynowa z małą zawartością cukru - na preparowanych zbożach   5. Orzech laskowy/karmel /masło kakaowe - deser musowy w  zamszu   6  Ptyś namaleka kokosowa - ciastko parzone   7  Paris Brest orzech laskowy -…

Dowiedz się więcej »
marzec 2024

MAKARONIKI + TORT MAKARONIKOWY

2 marca 2024/09:30 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Makaroniki - poświęcimy im cały dzień! Aby wyczerpać temat, odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania i wskazać co, jak i dlaczego 🙂 Upieczemy makaroniki, za pomocą zamrażacza złożymy torcik makaronikowy i ozdobimy 🙂 Kremy, żelki, zdobienia.... świat makaroników jest piękny i to właśnie chcemy Wam pokazać 🙂 Kurs jest od podstaw, zapraszamy serdecznie! Warsztatowe menu: szczegóły 15/01 Prowadząca: Diana Jajkowska Diana to fantastyczna, barwna i niesamowicie wesoła Ormianka! Finalistka Drugiej Edycji MasterChef. Chef kuchni i cukiernik. Prowadziła swój Grill Kaukaski w Warszawie…

Dowiedz się więcej »

TORT OD PODSTAW – TYNKOWANY, zamszowany i z wydrukiem jadalnym

3 marca 2024/09:00 - 17:00
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
800zł

      Warsztaty z podstaw tortowania to propozycja dla każdego kto chce rozpocząć czy udoskonalić swoje umięjętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje 🙂   To kurs, który z pewnością da Wam fundamentalną wiedzę i umiejętności, które z powodzenia wykorzystacie w wielu projektach! Każdy uczestnik wykona i zabierze swój tort do domu.   W skład programu wchodzą: pieczenie biszkoptu + krojenie + nasączanie przygotowanie 2 różnych kremów - truflowy oraz porzeczkowy (każdy na innej bazie) przygotowanie żelki owocowej…

Dowiedz się więcej »

SERNIKI, TARTY, BEZY

9 marca 2024/09:00 - 18:30
ul. Świętojańska 96, Gdynia, ul. Świętojańska 96
Gdynia, pomorskie 81-388 Polska
+ Google Map
700zł

Warsztaty z przygotowywania pysznych serników, tart i bez -  są propozycją dla miłośników tych wypieków, czyli połączenia tradycji z nowoczesnością, ale nie tylko 🙂 To przepisy, które będą Wam towarzyszyć przez cały rok - niezależnie czy w domu czy kawiarni 🙂  Jaki twaróg wybrać? W jakich temperaturach piec serniki, a w jakich tarty? Dlaczego ciasto kruche opada i jest twarde? Jakie są różnice w wyborze blach do serników i tart, tartaletek? Jak upiec idealną pavlovą, a jak przygotowac mini bezy…

Dowiedz się więcej »
+ Export Events

Zapisanie się na warsztaty jest równoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją REGULAMINU.